Arkitektritat eller färdig modell?

Du kan du rita ditt drömhus tillsammans med våra arkitekter eller så kan du välja en av våra existerande ritningar och husmodeller som går att justera efter era önskemål.

Hur går processen till?

 

Sommarstugor och attefallshus

Nyckelfärdiga smarta sommarstugor och attefallshus  med modern teknik

Att bli ägare till våra sommarstugor och attefallshus innebär en lika enkel process som att bli en ny bilägare. Efter att huset har beställts tar det cirka 12 veckor innan huset är producerat och levererat till din tomt. Förutom en färdigt hus får du även ett miljövänligt och energisnålt hus – ett smart hus.

Vi kan även hjälpa till med plattan, el- och VVS-installationen. Om du önskar att flytta huset till en ny tomt eller sälja huset utan att sälja tomten kan huset lyftas och flyttas till en annan plats.

Villor

Vi använder ett ”fast-track construction” system som är optimalt till nybyggnation av villor, parhus, flerfamiljshus upp till 8 våningar, studenthem och hotell. Byggprocessen av ett prefabricerat hus sker enligt följande steg:

1: Tillsammans med våra arkitekter kan du rita ditt drömhus eller välja en av våra existerande ritningar och husmodeller som kan justeras efter era önskemål.

2: Nu är det dags att söka bygglov.

3: Byggnationen startar och spaden sätts i marken. Det innebär att vi börjar att gjuta plattan samtidigt som fabriken påbörjar produktionen av huset.

4: Efter cirka 12 veckor transporteras väggmodulerna, taket och byggnadsmaterialet i en leverans till byggplatsen. Därefter tar det cirka 5 dagar att bygga färdigt huset.

5: Vi installerar el, VVS och ventilation samt verkställer det ni önskat i enlighet med kontraktet.

Större byggnader

Med vår teknologi kan vi hjälpa entreprenörer och byggherrar att bygga större byggnader, upp till 8 våningar, till exempel skolor, bostadsrättsföreningar, fastigheter, parhus, studentboende och LSS-boende.

  • Stommen och taket byggs av den hösta kvaliteten på kort tid.
  • Kortare total projekttid.
  • Fakturering sker i enlighet med kontraktet,så där finns inga dolda omkostnader.
  • Att bygga på fabrik reducerar risken för dyra fel som annars är förekommande vid traditionellt bygge.
  • Producenten har 30-års erfarenhet.
  • Buller från bygget pågår under mycket kort tid.
  • Vi erbjuder miljövänliga lösningar.

Prefab Villa Scandinavia AB

Stora Kvarngatan 53, 21129 Malmö

Kontakt: info@prefabvilla.se

Organisationsnummer: 559239-5528